Contact

Welkom op mijn website.

Mijn foto’s zijn nu gratis te downloaden via Pixabay.com!

Op deze website staat een aantal van mijn foto’s. Vooral de prachtige natuur probeer ik zo nu en dan zo goed mogelijk in beeld te krijgen.

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent in een plaatje, dan ben je vrij om deze te gebruiken. Klik dan even 5 sterren aan bij ‘Waardering’ (=gebruik ik), dan krijg ik een indruk van hoe vaak het plaatje wordt gebruikt.

De enige voorwaarden die ik stel zijn, dat de foto’s op een nette manier worden gebruikt en dat de foto/het plaatje niet wordt doorverkocht onder jouw naam. Voel je verder vrij om lekker rond te kijken.. Ik vind het ook erg leuk als je me laat weten hoe je het hebt gebruikt!

Categorieën
De foto’s zijn ingedeeld in categorieën en die staan onderaan de pagina’s en hiernaast.

Zoekvenster
Er is een zoekvenster, onderaan de pagina.

Reacties
Reacties en waarderingen (sterretjes) zijn voor mij ook inspirerend!

Namen van de bloemen
Als jij de naam van een bloem of beestje kent, dan zou ik het erg waarderen als je die er als reactie even bijplaatst. Alle hulp is welkom!

Groetjes,
Marjan

NB: de plaatjes zijn in het originele formaat geüpload, dus klik voor het grotere formaat één of meerdere keren op de (onderste) foto, nadat de een plaatje hebt geselecteerd.

Als je een advertentie ziet, dan komt dat, omdat ik geen ‘no ads upgrade’ heb gedaan. WordPress plaatst deze om websites te kunnen bekostigen.

19 Want wat een mens over God kan weten is hun bekend omdat God het aan hen kenbaar heeft gemaakt. 20 Zijn onzichtbare eigenschappen zijn vanaf de schepping van de wereld zichtbaar in zijn werken, zijn eeuwige kracht en goddelijkheid zijn voor het verstand waarneembaar. Er is niets waardoor zij te verontschuldigen zijn, 21 want hoewel ze God kennen, hebben ze hem niet de eer en de dank gebracht die hem toekomen. Hun overpeinzingen zijn volkomen zinloos en hun onverstandig hart is verduisterd. [Romeinen 1:19 -21]

19 They know everything that can be known about God, because God has shown it all to them. 20 God’s eternal power and character cannot be seen. But from the beginning of creation, God has shown what these are like by all he has made. That’s why those people don’t have any excuse. 21 They know about God, but they don’t honor him or even thank him. Their thoughts are useless, and their stupid minds are in the dark.

Email: marjanwebsite@gmail.com

Of laat hieronder een berichtje achter.

Advertenties

18 gedachten over “Contact”

 1. hoi Marian,
  laat ik mee eerst voorstellen. Ik ben de hoofd vliegopleiding van PAL-V (vliegende auto). Lang verhaal, kort, ik regel ook de films die gemaakt worden. Voor een animatiefilm heb ik beelden nodig van een weggetje die door weilanden loopt. Ik moet dat met een drone filmen en dan wordt dmv animatie een Pal-v in gezet alsof die op het weggetje landt. Ik wil graag weten waar dat weggetje is. Kan je me helpen? Zo ja, kan je me bellen? telefoon 06-50608499

 2. Dag Marjan
  Ik heb sinds gisteren een website online staan om me te profileren als schrijver. Voor mijn banner gebruikte ik je foto ‘roestig slot op groene bak’ want die foto vond ik zóveel mooier dan de foto’s die ikzelf had met achtergronden en/of texturen. Als je het wil bekijken: http://www.wimvercauteren.be/
  Ik hoop dat je akkoord bent met de manier waarop ik je foto heb gebruikt.

  Groet
  Wim

 3. Goedemiddag Marian,

  Ik ben voor een fotoshoot op zoek naar een locatie zoals op jouw foto van de blauwe houten muur met groene deur. Zou jij mij willen laten weten waar deze locatie is?

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Tisja van der Hoest

 4. wat een mooie afbeeldingen! per toeval op terecht gekomen en ik maak graag gebruik van wat plaatjes.

 5. Hallo goedemorgen Marjan met alle respect Heel mooie Website hoor Mooie bloemen en natuur , Hele website is prachtig Met veel groeten van ons : John & Joke Drift Nieuwvennep

 6. Dag Marjan,

  Ik vond enkele mooie afbeeldingen van oud papier enzo, en zou deze willen gebruiken op onze site http://www.gurbs.org, als achtergrond bij verhalen die we op onze TOCHT zondag verzamelen. De komende dagen zouden er al enkele verschijnen van onszelf. Heb je graag dat we je site vermelden?

  Groeten,
  Sara, en gURBS

 7. Hallo,
  Ik heb deze site even doorgekeken en ik zag veel mooie foto’s en structuren, en nu vroeg ik mij af of ik deze zou mogen gebruiken om tekeningen wat mooier te maken (bijvoorbeeld door een achtergrond door te laten schijnen, of de vorm/structuur gebruiken om een stukje ingekleurd vak wat meer diepte te geven). Ik ben uiteraard bereid een link naar deze site bij de tekeningen te zetten om mensen te laten zien waar ik ze vandaan heb, maar toch denk ik ‘ik vraag het even’.
  Deze tekeningen zijn voorlopig nog hobbyisten werk, en worden niet verkocht. Mocht ik deze wel gaan verkopen, dan moet ik nog kijken hoe ik dat oplos, maar dat zal niet heel snel gebeuren.
  Verder zijn deze foto’s ideaal om als referentie materiaal te gebruiken en zo kleuren/structuren/vormen te leren nog mooier te maken/gebruiken.

  Succes met fotograferen, tot nu toe ziet het er perfect uit!

 8. Dag Marjan,

  Op zoek naar een mooi plaatje kwam ik op je site. Ik wil met mijn cursisten in de voorjaarscursus bloesem gaan schilderen en jij had een prachtige roze bloesem op de foto. Zou ik die als idee mogen gebruiken voor mijn cursisten? Ik stimuleer ze altijd om er uiteindelijk een eigen draai aan te geven op het schilderij. Ik hoor het graag van je.
  Complimenten voor al je foto’s en erg leuk om te zien dat je ook een categorie geloof en vertrouwen hebt op je site!

 9. Dag Marjan, ik was zo gelukkig om op jouw site een foto van lijntjespapier met paperclip tegen te komen.
  Ik heb hem (iets gewijzigd) gebruikt op de homepage van http://www.stichtingwin.nl
  Mocht je daar bezwaar tegen hebben, dan hoor ik het graag.

  vriendelijke groet,
  Marian

 10. hallo Marjan ik ben Heidi vind het een prachtige site van jou vol boordevol foto,s van de natuur,dieren enzz..mooie blogjes om te lezen!
  veel schrijfplezier op je sites toegwenst!
  fijn weekend
  groetjes Heidi.;-)

 11. Hoi Marjan,

  Zojuist even je site bekeken. Mooie foto’s heb je er op staan. Heb je tegenwoordig ook een spiegelreflex?

  groetjes,
  Lisette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s